Akademia Kuchni Włoskiej

Cesare dla firm.

W sektorze biznesowym proponujemy:

  • doradztwo kulinarne przy otwieraniu restauracji – pomoc w organizacji zaplecza kuchennego oraz w rekrutacji brygady kuchennej, obliczanie gramatur, opracowanie kart menu wraz z instruktażem, wsparcie w czasie rozruchu restauracji.
  • odświeżenie menu restauracji – pomoc przy budowaniu nowych, sezonowych kart menu.
  • treningi kulinarne dla kucharzy – podnoszenie umiejętności zawodowych kucharzy.
  • opracowywanie receptur na zamówienie.
  • prowadzenie konkursów kulinarnych wraz z zarządzaniem logistycznym zapleczem gastronomicznym.
  • organizacja pokazów kulinarnych, a także warsztatów i szkoleń dla szkół gastronomicznych.
  • szkolenia dla pracowników gastronomii.
  • promocja marek.
  • cooking emergency – pomoc w nagłych przypadkach gdy np. potrzeba zastąpić szefa kuchni lub pokierować szybkimi zmianami w funkcjonowaniu restauracji.
background
Partnerzy:
Naciśnij i przytrzymaj lewy klawisz myszki na obrazku aby móc go przeciągnąć i zobaczyć całość.
x